Het programma updaten

Het programma wordt automatisch bijgewerkt als u updatemodus Automatisch selecteert in het venster met update-instellingen (BeveiligingAntivirusdatabase updatenPlanning van database-updates).

Het programma wordt automatisch geüpdatet als u een nieuwe versie van het programma installeert over de vorige versie. Wanneer u betaalde versies van Kaspersky bijwerkt, blijven al uw instellingen behouden.

Als de gebruiker scantaken heeft gepauzeerd op het moment dat de update arriveert, zal het programma deze taken laten stoppen en de update uitvoeren. Actieve scantaken worden niet verplicht om te stoppen.

Tijdens het downloaden van de update vergelijkt het programma de oude en nieuwe versies van de Gebruiksrechtovereenkomst, de Kaspersky Security Network-verklaring en de Verklaring over gegevensverwerking voor marketingdoeleinden. Als de teksten van overeenkomsten en/of verklaringen verschillen, wordt u door het programma aangeboden om ze opnieuw te lezen en te accepteren.

Beperkingen bij upgrades vanaf een oudere versie van Kaspersky Free